Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bože, to jsou zase bláboly. Člověk se nestačí divit, čemu všemu jsou někteří fanatici schopni věřit...

3 2
možnosti
Foto

Neber jména Božího nadarmo.

A v čem spatřujete onen fanatismus?

0 0
možnosti
Foto

Vnitropolitickou ceskou scenu tak podrobne nesleduji, ale ze ma Rusko pro stupen nezavislosti zemi v "blizkem zahranici" sve plany neni spekulace. Tesit se ze samoderzavi zachrani ceske hospodarstvi a posili ceskou nezavislost muze jen naif. 

Jedina mezinarodni organizace co to dokaze je NATO -  a to zase visi na tom jak blizko zustanou Evrope Spojene staty. Autore, vase modlitba je krasna - nikdo nepotrebuje trochu milosti vic nez zeme byvaleho Vychodniho bloku....

1 1
možnosti

Autokratický režim?

K tomu tedy máme hodně daleko.

Možná že se Zemanovi podaří vytvořit reálný poloprezidentský režim, což by odpovídalo naší Ústavě. To ovšem ani náhodou není režim autokratický.

A bližší přátelství s Moskvou bych pro tuto dějinnou etapu docela uvítal. Na rozdíl od Brusele Moskva dnes chrání církev a víru. Slovo křesťan není v Rusku na rozdíl od EU nadávkou.

0 0
možnosti

Nebylo by to špatný. Mít přímý přístup na ohromný trh Ruské federace a ještě k tomu mít lacinné pohonné hmoty, na které Rusko uvaluje vývozní daň. :-)

0 0
možnosti
Foto

To sice máte pravdu, ale ne za cenu zavedení autkratického režimu :-P

0 0
možnosti

A ze si nedate pokoj a nejdete radeji delat neco bohulibeho. Co tak zasadit par stromu,

posekat travnik nebo zamest na zastavce MHD nedopalky.

4 3
možnosti
Foto

To je moc dobře, že jste přišel udělit mi radu, co mám a co nemám ve svém volném čase po práci dělat :-P

3 1
možnosti
Foto

V34i61k74t33o84r 85K48u80č89a

25. 6. 2013 20:37

Pane Oulický co lidé jako Vy dokázali za posl. 20 let vidíme všichni. Jste horší jak komunisti. Akorát jste se chytli vývozního artiklu USA  voláním svoboda !!?  Lhaním,okrádáním, vražděním, v USA to jinak nejde A co se týče Ruska? Ti mají suroviny, USA akorát Války-pod oblbovačným tvrzením-Národní zájmy pustoší všude a stále pop světě, Holt kovbojové a vykrádači bank se moc nezměnili. Takovým lezete do zadku a nevíte ani kdo byli naši předkové, Slované totiž nikdy žádnou válku nezačali s tím , že by vyvraždili původní národ , jak to udělali američani. Tak kdo jste a co chcete? Oblbování u nás už bylo dost!

3 5
možnosti
Foto

Slované zcela bez pochyb vedly války, při kterých totálně zdecimovali původní obyvatele střední a východní Evropy.

Rusové předvedli genocidu na Ukrajině ve třicátých letech minulého století.

Kmen Přemyslovců kompletně vyvraždil kmen Slavníkovců v boji o moc.

... tolik jen k mylnému přesvědčení, že my, Slované, jsme takoví holoubkové

Co vy víte, co jsem já za posledních 20 let dokázal. Neznáte mě, ale máte odvahu soudit. Jen pro své srdce zaslepené nenávistí.

Nevidím jediný náznak ve svém článku, že bych stranil jakékoliv jiné zemi, než zemi české. Vaše argumentace je hodna akorát spláchnout do stoupy na smetiště nic neříkajících výkřiků.

4 3
možnosti

Volil jsem Zemana, jsem levičák a ateista a nemám rád pravdoláskaře (Havlo-Schwarzbenbergovce) a českou rádoby pravici (Kalousek, Nečas), takže ode mne těžko můžete hledat pochopení pro vaše modlitby. Nicméně dovolím si vás upozornit na "menší omyl", kterého se dopouštíte, když si myslíte, že Zeman tuhle zemi tlačí do prezidentského systému. TOP09 tuto vládu nepodpoří a hádám, že ČSSD a KSČM též ne - tyto tři strany mohou bez problémů dát dohromady 120 poslanců pro konec téhle hrozné Sněmovny a zahájení předčasných voleb. A to chce taky Zeman, proto vybral Rusnoka a tuto vládu, protože tím hází míček na hřiště TOPky a vzkazuje jim jasně: "Buď se rozpustíte, nebo Rusnoka jako premiéra - třebas i v demisi - udržím do konce tohoto období." To je jeho vzkaz a Kalousek se musí rozhodnout. Myslím si, že zvolí předčasné volby, přeci jen pro TOPku budou asi lepší než otálení. A k tomu zaprodání Rusům... no nevím, kde berete jistotu, že  Schwarzenberg by nás neprodal Němcům či Američanům.

2 4
možnosti
Foto

Nemá důvod, prezident Zeman ano, ruskému kapitálu vděčí za svou volební kampaň ....

0 1
možnosti

Pane Oulický, takoví lidé, jsou jste Vy, mi jsou směšní. Bojíte se, že tato republika bude zaprodána Rusům? Já se naopak obávám, že celá slavná Evropa to vede tak slavně, že nakonec se sem vliv Rusů možná doopravdy vrátí, ale ne vinou nějakého Zemana, nýbrž vinou Vašich milovaných Němců, Rakušanů, ale i Francouzů, Britů, Nizozemců, Švédů apod. To oni otevírají Evropu lidem, oproti kterým Rusové jsou ještě vrchol kultivovanosti a tradičních evropských hodnot. Při všech výhradách, které mám k Rusům, a že těch výhrad je hodně a nejsou malé, pokud mám volit mezi Ruskem a těmi kluky z mešit, neváhám a volím Rusko jako menší zlo.

6 1
možnosti
Foto

Já volím tradiční evropské hodnoty, kam nepatří ani "kluci z mešit" ani autoritativní "báťuškovský" systém v Rusku.

2 4
možnosti
Foto

Pane Oulický, Vy zase perlíte.

Dokazujete, že umíte svoje čtenáře pobavit R^

Ale Vaše motlitby jsou zajímavé. Třeba Vás Svatý Zikmund vyslyší.

7 3
možnosti
Foto

To si povíme za půl roku, pane Petříku, zda šlo o "perlení", či o varování na reálných základech ....;-(

3 4
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....