Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To vy zlo ucinne podporujete, ze rezjire ...

5 0
možnosti

Někoho vykořisťuji?

1 3
možnosti

Komunističtí vrazi se už nesmí nikdy vrátit. Lidi, vzpamatujte se. Toto jsou články, které usvědčují komunisty ze zločinů proti lidskosti. Šiřte to, ať nikdy nezapadnou ty důkazy do zapomnění. Kdo chce návrat komunistů, jako by chtěl návrat nacistů. Respektive: jaký je rozdíl mezi těmi, kdo chtějí návrat komunistů a těmi, kdo chtějí návrat nacistů?

6 0
možnosti

A proč všechny pravicové vlády a kapitalisti dělají vše pro to, aby se komunisté vrátili. Jinak řečeno, proč z lidu vytloukají nadhodnotu, hlava nehlava? Proč korumpují kdekoho.

2 7
možnosti
Foto

Dodnes jsem přesvědčen, že to byla akce StB, aby měla zdůvodněnou represí, které následovaly, jako při heidrychiádě;-(

4 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za "proházená i a y;-(

0 0
možnosti
Foto

Dobře, pane kolego, že to připomínáte. Ještě dnes tu máme komunistickou stranu, která se hlásí ke stejným odkazům jako ta, která tehdy jménem justice vraždila - KSČM. Hlásí se k nim i svojí rétorikou a uctíváním K. Gottvalda. Pro tuto stranu to byla "taková doba", jak občas slyšíme. Existence takové strany a nepotrestnání mnohých, kteří aktivně poporovali totalitní komunistický režim, je morální skvrnou na této společnosti. Komunisté, dnes s "lidskými tvářemi", již aktivně ovlivňují společenský a politický život na všech úrovních. Mnozí nechápou, že to je Janusova tvář, jehož odvrácená tvář je zatím skryta.

8 0
možnosti

karma - a cest a vecna slava nasim mucednikum.R^R^R^

6 0
možnosti

Dobře, že jste napsal tento článek.

12 0
možnosti

:-)  Pamatuji to velmi dobře. Chodil jsem do druhé měšťanky, 6 km od Babic. JInak je to pěkně zdokumentováno v muzeu na sv. Hostýně !  R^R^R^

8 0
možnosti

Pokud se dobře pamatuji, tak byl tomuto případu věnován jeden díl cyklu Historie. cs. Tam bylo řečeno, že případ je dodnes nejasný, kdo za tím stál a že není moc pravděpodobné, že to bylo řízeno StB, neboť to sama vyšetřovala a tápala. Nejpravděpodobnější se jeví verze, že to má na svědomí nějaká nezávislá skupina. Nicméně režim trestal neodkladně.

2 0
možnosti
Foto

Existují však dokumenty o tom, že celá skupina byla sledována agety StB. Jeden z nich zmiňuji v článku o Václavu Drbolovi, kde jej cituji. Na článek se dostanete kliknutím na jméno Václava Drboly v tomto blogu.

8 0
možnosti
Foto

Článek není přesný, šlo až o druhou vlnu poprav. První vlna poprav nastala 1iž 2.července, kdy byli v místní škole zastřeleni mašínovským komandem pokojní občané.

0 15
možnosti
Foto

Macku, pokud neumíš číst, tak sem nelez, provokatére. Vražda v Babicích nemá s Mašiny co do činění.Rv

13 0
možnosti

Děkuji za článek. Více takových.R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....