Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

tam je asi nejhorší...že pan Nigrin diskese neotvírá... a proto se tam nemůže člověk názorově vyjádřit přímo k blogu...ať kladně nebo záporně...a je to škoda...hezký den ...ZD...;-);-);-)

1 0
možnosti
JR

J81a75r40a 16R78a15n54k

10. 6. 2014 8:10

Ze ho vubec berete na vedomi, nestoji za to, ani jako clovek, ani jako blogerRv:-/

2 0
možnosti
MK

Taky jsem na Nigrína napsal článek a od té doby ho nečtu. Nigrína neotvírat!!!

3 0
možnosti
AK

Ja uz se nad takovymi bludy ani nepozastavuju. Vseobecna hysterie co je kolem cirkve je nechutna, tak proc si neprihrat polivcicku. 

Je ale zase pravda, ze porad zavirat oci nejdou a obcas je  potreba nekomu ty oci otevrit;-)

6 0
možnosti
MK

Jiří děkuji Vám za tento článek. U nás ve farnosti se vybralo ta loňský rok přes 20 milionů korun na humanitární účely považujeme to za samozřejmost. Váš článek chápu je to reakce na diskuzi na rudých novinkách, kde byly jen urážky a blbé kecy proč je litoměřické diecézi aniž by se někdo z nich zamyslel, že tyto peníze vybrali věřící mezi sebou.

15 0
možnosti
Foto

Tak, ona litoměřická diecéze je v mnohém dosti specifická. Předně, značnou část její rozlohy tvoří jediný kraj, kde má KSČM svého hejtmana. Za další, což už ale není jen otázka naší diecéze, velkou část tvoří oblast bývalých Sudet (i Litoměřice, jako sídlo biskupa) byly německé. Je zde snad vůbec nejnižší religiozita z celé ČR. Přesto i zde fungují aktivity, řekl bych Bohu libé. Existuje zde celá řada místních okrašlovacích spolků, které jsou často tvořeny lidmi mimo církev a které třeba se snaží zachránit "svůj" kostel (oni jej vnímají jako svůj, je to často totiž přirozená dominanta obce). Lidé zde nejsou zlí, ale mnozí mají i až existenční starosti. A víte co je nejzajímavější? Ti, kteří přispívají (bez ohledu na víru) jsou často ti, co sami jsou potřební ....

Ale já tento kraj mám rád. Dal nám i celou řadu osobností, včetně těch, kteří jsou dnes řazeni mezi naše nejvýznačnější světce a přímluvce - konkrétně třeba svatou Zdislavu. Z dalších osobností, kteří nejsou světci, Mockra a Hilberta, kteří dostavěli katedrálu v Praze, Vrchlického, Gerstnera .... to jen pár jmen .....

8 0
možnosti
Foto

Miroslava Nigrina neotvírám a nečtu. Tím si udržuji klidnou mysl a nenapadají mne vulgarismy. 

Ať si píše co chce

16 0
možnosti
Foto

Rozumím. Já to otevřel kvůli tomu, že už v názvu bylo slovo "církve" ..... tak jsem se chtěl podívat. Jenže toto už bylo do očí bijící ....

9 0
možnosti

A10n31n62a 49Č47e30r58n18á

9. 6. 2014 19:28

Tak nakouknu na blog toho lháře, čemu tam se věnuje, a ejhle, jeho motto:

"Chci žít v zemi, kde říkat pravdu není odvahou, ale samozřejmostí!" ;-D;-D;-D

14 0
možnosti
ZM

Plus jsem dal za vaší snahu vzdělávat se.

3 5
možnosti
Foto

Pan Nigrin tomu, co píše, věří, a je docela konsistentní. Bytostně s jeho názory nesouhlasím, ale mám možnost mu to kdykoliv napsat a to naplňuje moji představu demokratického šíření názorů. Dokonce i kdyby obhajoval komunismus, nebo nacismus. Naopak, u všech, kteří diskusi zakáží, jsem plně přesvědčen, že jsou zbabělci, kteří ten názor nemohou (nechtějí) obhajovat. A že jich je.

Ať kdokoliv z autorů diskusi zakáže, stane se pro mě zbabělcem, kterého nepotřebuji čísti. A lituji, že jsem ten článek vůbec otevřel. (A nečetl.)

3 1
možnosti
Foto

Jenže pan Nigrin u svých článků zásadně diskuse neotevírá, pane Závladský. I proto jsem volil formu samostatného blogu, nikoli odpovědi v diskusi.

Jinak se přiznám, že jsem z Vaší odpovědi zmaten ....

7 0
možnosti
Foto

Instituce, která se nechá dotovat ze státního rozpočtu, by neměla přispívat na charaitu, neboť to silně zavání pokrytectví. Dostanou miliardy a kardinál Duka uvolní dvěstěpadesát tisíc, a to celé dvě hodiny před kulminací Labe ! Jak ušlechtilé, pro ty vytopené bezvěrce, kteří přispívají jen do státního rozpočtu !!

7 19
možnosti
Foto

Dne 3.6.2013 církve neviděli z náhrad ještě ani korunu. Ono to někdy chce slézt z kolotoče a najít si příslušné datumy .....

13 1
možnosti

Zabodoval jste, ale stačilo jajko nadpis napsat Pan Nigrin šíří bludy. Nebo ... si neumí zjisti informace.

Méně je skutečně někdy více.

1 5
možnosti
Foto

Co jsem napsal, napsal jsem, pane doktore. I tak děkuji za pozitivní reakci.

1 1
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....