Diskuse

Albertov 17.11.2014

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímaslo by mě, koho doporučuje mladý blogista volit, když levici ne, ANo a Úsvit taky ne...

0 0
možnosti
Foto

Doporučení nedávám a nikde v blogu netvrdím, že někdo nemá volit to či ono. Pouze vyjadřuji svůj názor na projekty typu ANO a Úsvit, že jde o podnikatelské projekty.

Jinak děkuji za označení "mladý" ..... už mi dlouho nikdo neřekl, že jsem mladý ;-)

0 0
možnosti

Proteste bei RevolutionsfeierEi trifft Gauck

FAZ :-P

0 0
možnosti
Foto

Co s tím? Jen si myslím, že si to Zemanovi oponenti měli s ním vyříkat někde jinde samostatnou akcí. Na shromáždění přicházeli i lidé, kteří tam přišli za jiným účelem. Stali se tak nechtěnými spoluúčastníky.

2 2
možnosti

Incydent w Pradze. Komorowski, Zeman i Gauck obrzuceni jajkami

0 0
možnosti

Prezydenci wspólnie otworzyli też wystawę poświęconą wydarzeniom 17 listopada 1939 i 1989 roku i odsłonili tablicę pamiątkową z okazji 25. rocznicy aksamitnej rewolucji.

Właśnie podczas tej części uroczystości prezydenci zostali zaatakowani jajkami. Ochrona zareagowała błyskawicznie: nad głowami prezydentów od razu rozłożono parasole. Atak nie był prawdopodobnie celowo wymierzony w Bronisława Komorowskiego.

0 0
možnosti

"Financial Times": Putin powinien uczyć się od Chin sztuki dyplomacji

Jirko, Zeman asi čte Financial Times.

Předběhl Putina. Jel se do Číny učit umění diplomacie /diplomatickému/

A jeho vsuvka o konfucionismu v hovorech z Lan,byla zajímavá.

Konfucionismus je o prý harmonii. Budu o tom přemyšlet.:-P

1 0
možnosti

J65a79r24a 32R76a31n96k

19. 11. 2014 7:00

Ondreji, toho Zemanova Konfucia nepochopili Indove:

President Milos Zeman is said to have caused embarrassment for Czech Republic as he used the words "f****d up" and "s***" when discussing Russian protest group and punk band Pussy Riot, who were jailed for frequently opposing Vladimir Putin's policies. He is also reported to have asked the interviewer “you know what p**** means in English?" and when trying to explain it he used a highly-offensive Czech version of the word. The country's state media watchdog reportedly received hundreds of complaints from shocked listeners but Zeman has yet to appologise for the broadcast. Continue Reading...

0 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman teď tvrdí, že na té Národní třídě tehdy byl. Překvapuje mne, že si na to vzpomněl až po dvacetipěti letech. (Na Slovensku kdysi za Husáka vtipkovali, že čím více let uběhlo od konce války, tím více partizánů na Slovensku mají.) Jak znám Zemana, ten by se s tím pochlubil okamžitě. Jsem zvědav, zda se najdou nějací svědci, kteří mu jeho tehdejší účast na Národní třídě potvrdí. Doufám jen, že to nebudou pánové Mynář a Veleba.

1 0
možnosti

Házet vejce na prezidenta, obzvlášť když vedle stojí další prezidenti z okolních zemí, mi nepřijde normální, spíš jako projev  lůzy Rv

6 1
možnosti
Foto

Všimněte si, že ona "lůza" přijala projevy prezidentů Polska, Německa, Maďarska a Slovenska s potleskem.

4 0
možnosti

A73d96a10m 87S49t28a81v41a

18. 11. 2014 7:51

".... zásah na Národní třídě nebyl tak brutální a v podstatě tvrdý a brutální postup proti demonstrantům, ...": Autore, souhlas, co se týče prezidentova vyjadřování. Nemá a nesmí!  Ale souhlasím s ním, co se týče i myšlenek. Na ty ruské holky a i na východní politiku.  K tomu zásahu: Včera  cca. v 19.50 ČT 24 uváděla demonstrace v roce 89 i zásahy proti nim, a z pouštěného jsme mohli vidět, že nejbrutálnější byl zásah z Palachova týdne. 21. srpen si s Listopadem taky nezadal: takže podle toho co jsem viděl včera na  ČT 24 měl prezident Zeman pravdu. Prezident vážnost zásahu na Národní nezpochybňoval, jen ho řadil mezi jiné, co se týče brutality. A potom teď se píše o vyjádření Hradu a mluvčí německé ambasády k  těm vejcům. Noviny píší, že Hrad prý lže, když hovoří o vejci, německá mluvčí o skořápce, která se odrazila od prezidenta Zemana s potřísnila Gaucka. Ve zprávách jsme mohli vidět a slyšet prezidenta Zemana při vstupu na Právnickou fakultu, jak se prezidentu Gauckovi omlouvá, že to vejce patřilo jemu. Tak mi nevykládejte, že by to Zeman takto kamufloval...

5 0
možnosti

J78a27r69a 41R85a43n54k

19. 11. 2014 7:08

V nemeckych novinach stalo doslova: von den Resten eines Eis = skorapka, zbytky vajicka:-)

0 0
možnosti