Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Oulický dle kodexu blogera je zakázáno podněcování nenávisti -to Kavka splňuje dokonale.

Konvička zmizel pro opakované zveřejńování politických prostorů.

Ani jednomu nic nebrání publikovat na portále s jinými pravidly. Ty na iDNES porušili.

0 2
možnosti
Foto

PS. Toto bylo zveřejněno http://martinkavka.blog.idnes.cz/c/494347/sireni-strachu-je-specialitou-islamu.html Dobrý den, Váš blog odporuje Kodexu blogera, resp. bodu: Bloger nesmí propagovat ani vyjadřovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost vůči jednotlivcům či skupinám osob, obzvlášť pak vůči menšinám. Svými články nesmí vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady. Dále Váš blog obsahuje nezdrojované informace, zvláště pak: Odstrašujícím příkladem může být Švédsko, kde dokonce změnili klasifikaci znásilnění, jen aby zlehčili negativní dopad imigrace na švédskou společnost. Proto jsme ho odstranili z titulní strany, nyní se nachází na Vašem soukromém blogu. Za adminy T. Janků

Takže článek nebyl stažen díky neozdrojovaným informacím, ale díky podněcování nenávisti-mimo jiné nedoloženými nepravdivými informacemi.

0 1
možnosti

Koukam, ze jste v Hyde Parku ... ;-(

1 0
možnosti

Taktéž i já si kladu otázku svobody slova. Ale i otázku svobody lži!

Jak je možné, že i články v duchu ruské desinformační propagandy jdou zde doporučovány ke čtení?

Vyrovnávám se s tím, že prostě články proputinské, proruské, prokomunistické prostě nečtu.

Ano, jsme na návštěvě iDnes. Když nás tu nebou chtít, půjdeme jinam.

0 0
možnosti
Foto

Je to snad poprvé, co Vám dávám karmu R^

A naprostý souhlas R^

2 0
možnosti
Foto

Kdyby nešlo o téma vážné, odpověděl bych něco v tom smyslu, že jsem asi něco napsal špatně, když se mnou souhlasí jeden z mých nejvýraznějších ideových protivníků. Jenže toto vážným tematem je.

Jak jsem napsal v článku, nemám nic proti tomu, aby byly eliminovány články, které jednoznačně vyzývají k násilí, či jednoznačně vyvolávají nenávist (a je mi jedno, jestli tu nenávist vyvolávají i směrem k muslimům, prostě emoce zvaná nenávist nikdy nic neřeší, jen a pouze zastře rozum a myšlení, proto je nebezpečná).

Je však také pravdou, že dosud se nás problematika pronikání islámského živlu do křesťanského prostoru příliš netýká. Tdy aspoň ne přímo. Každopádně i články které mají burcovat, které ukazují, jak některé skupiny postupují, jak postupovaly v minulosti, jaké problémy vyvolávají v jiných částech světa, jsou nutné. Nemůžeme jen tak sedět a koukat se, co se kde děje, musíme se na řešení možných problémů, které mohou (ale nemusí) vzniknout i u nás, připravit.

Ano, já osobně říkám, že lidem v nouzi je třeba pomáhat. Dokonce bez ohledu na jejich víru. Ale jsem dalek toho, abych tu stál s mávátkem jako bezduchý vítač. Pomoci jim musíme (konečně pomoc je součást naší kultury), ale i při té pomoci musíme být obezřetní.

Současně ale také tvrdím, že kdo křičí, že bez uprchlické krize by tu nebyli teroristi, tak o něm budu vždy tvrdit že je to demagog. Ti lidé, kteří na nás budou chtít útočit by sem přišli i tak. Měli by to sice o něco těžší, ale dostali by se sem. Mnozí navíc jsou již tady.

Nejhorší je, že je jen málo komentářů s tzv. chladnou hlavou. U pana Konvičky ta rozvážnost chyběla téměř úplně. Přesto i on má právo své názory prezentovat. Komentáře Martina Kavky jsou o poznání klidnější a mnohem více vyargumentované a podložené relevantními fakty. Jednak událostmi ze současné doby, ale díky absolutoriu studia teologie především příklady z historie islámu. Proto mě zpráva o stažení blog Martina Kavky naštvala mnohem více, než zpráva o deaktivaci blogu pana Konvičky.

3 0
možnosti
Foto

Zatím doma .... zatím ;-)

1 0
možnosti

..blogy mizí...nejen panu Kavkovi...ale už mizí i blogeři....

2 0
možnosti

Blogy jsou neco jako pojistny ventil, ktery ZATIM nechava vrchnost vice mene bez povsimnuti. Jenom pockejte az pujde do tuheho (leto, 3mil. imigrantu, tlak Nemecka na kvoty, demonstrace proti....), tak nastoupi t.zv svedska cesta. To jest misto vymazavani rovnou policejnii stihani za trestny cin (dosadte cokoliv, poburovani, rasizmus, podnecovani nenavisti vuci uprchlikum.....)

0 1
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....