Diskuse

Ano, bude nejhůř

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dlouhé, nuda. Ve stručnosti autor upozorňuje na chyby Babiše a dalších a jednoznačně nedoporučuje volbu strany ANO v dalších volbách.Naopak autor preferuje stranu TOP09 jako stranu nejvolitelnější z volitelných.Absolutně nesouhlasím.Já jako bývalý pravicový volič už svůj hlas ODS či TOP09 nedám.To co spolu předvedli už stačilo.Mimochodem zde článek o panu Kalouskovi.Aby to bylo alespoň trochu vyvážené a ne tak jednosměrné až účelové.

http://svobodnenoviny.eu/kniha-o-kalouskovi-vydana-nadacnim-fondem-proti-korupci-ke-stazeni-zdarma/

Přeji pěkné dny a světlé zítřky.8-o

0 0
možnosti
Foto

Promiňte, Pavle, kde doporučuji TOP09 jako nejvolitelnější? Nic takového v článku nenajdete.

0 0
možnosti
Foto

Dal jsem Vám karmu, protože Váš článek je dobře napsaný a má hlavu a patu.

Dotace ničí regulérní soutěž mezi podnikateli a vytváří vyloženě korupční prostředí.

Ale pokud jsme u byznysu, tak není nad byznys dušemi.

Ten naši církevní preláti ovládají. Dokázali přes svoje politické strany zařídit, aby jim formou restitucí jejich byznys platili i ateisté.

A Babiš tento byznys posvětil, takže byste k němu měl být mírnější.

0 0
možnosti
Foto

Lžete. Vy, komunisté, jste církvím všechno ukradli a mnohé zdevastovali. Církve dostaly daleko méně, než o co jste je připravili. Rv

1 0
možnosti

Nuda. Smekám před těmi,kdo to přečetli.

0 0
možnosti
Foto

Dávám Vám, vážený kolego, smutnou karmu.

1 1
možnosti
Foto

Dost dlouhý článek, který jsem, přiznám se, jen přelétl. Nyní nám vládnou tři strany (jedna ANO vládne všem, protože má miláška), takže nevolit ani jednu z nich? Nebo nějakou reformovanou ODS nebo úsvit? Starosty a nezávislé, kteří se nedokážou zformovat do nějaké strany? Těžká volba. Většina stran má máslo na hlavě a tak se nedokáže ANO postavit a pouze, jako Vy, straší budoucností v bílých košilích. Poslední akce, kdy vytvořili zákon proti podnikatelům v politice, je jen komediální prvek. Proč raději nezruší nebo alespoň neomezí dotace a pořádně zprůhlední státní zakázky? Protože z toho mají všichni zlatá vejce do vlastních kapes. Babiš vadí v tom, že je to další a pořádná kapsa, takže se na některé potřebné nedostane. Mediálně je z něj otloukánek, kdyby chtěl mohl by třeba popularizovat dluh ČSSD nebo ex hejtmana Palase, ale nechce. Současná koalice a většina opozice mu totiž nahrává na smeč. Máte nějakého chlapa z gulama?

2 0
možnosti
Foto

dlouhé, ale trefné čtení, karma

5 1
možnosti
Foto

Hezké a poučné. :-)

Ovšem: jak pro koho.

R^R^

1 1
možnosti

:-)......Pane autore, dal jste si s tím slušnou práci a věnoval jste tomu spoustu času! To Vás chválí ! Ale mně jste nepřesvědčil, blogů na způsob rádia JErevan, už tu bylo několik. Některé vtipné, některé méně.

Já Babiše sleduji dávno pře tím, než vstoupil do politiky. VIděl jsem ho v mnoha diskusích a vždycky se mi líbil ! Ten nešel do politiky proto, aby ještě více zbohatl, ten má majetku na několik generací dopředu a jak všichni víme....umrlčí rubáš nemá kapsy.

Víte co se tu dělo za panování minulých vlád? Čtu rád Vaše blogy, protože jste vzdělaný a v mnoha věcech s Vámi souhlasím. Dnes jsem viděl na diagramu křivku narůstání dluhu naší republiky, významné zvolnění hraje pro Babiše !

Vzpomeňte si na nejlepšího finanacminitra zeměkoule a okolí, Kalouska ! Zasekl sekyru 600 mlrd, a dneska vyskakuje, že rozpočet má být vyrovnaný. Skutečně.....člověk beze studu a ještě drzý, Víte, jak Babiš protestoval proti "rychlé a zběsilé" a hlavně tajné "reorganizaci" policie nařízené Chovancem a provedené bezodkladně, aniž by se čekalo na vyšetření parlamentní komisí. Ten strach v ČSSD musel být hrozný, tak nejen "lex Babiš" ale i lex Šlachta, a vše je OK ! Bylo by to na dlouhé psaní ! !!!!!!

4 4
možnosti
Foto

S Vašim názorem na pana Babiše nesouhlasím. Vychází z falešné premisi, že kdo má hodně, tomu to stačí. Praxe ukazuje (a nejen v jeho případě), že je to obráceně.

Pokud jde o kauzu Šlachta, nikdo nemohl dopředu odhadnout, že se Šlachta nepokusí zúčastnit konkursu na šéfa nově vzniklého útvaru. Šlachtovi ale došlo, že se dostane pod větší kontrolu. Do té doby byl ÚOOZ takřka nedotknutelný. Dokonce v některých případech on sám suploval GIBS.

Ano pan Kalousek "zasekl sekeru" několik set miliard. Zapomínáte ovšem, že v době stagnace a propadu ekonomiky. Snažil se o snížení mandatroních výdajů. Současná vláda naopak mandatorní výdaje zvyšuje (nárůst množství úředníků, nárůst jejich mezd a podobně). Když srvonáte ty rozpočty, zjistíte, že tato vláda rozhazuje extrémně více, než kterákoliv jiná vláda.

Pokud jde o zákon, který někteří nazývají "lex Babiš", tak jeho potřebost je více, než jasná. Nárůst dotací pro Agrofert se pohybuje v řádu desítek procent od té doby, co je pan Babiš šéfem státní kasy.

To, že stát šikanuje živnostníky i další lidi je fakt a je to dílem této vlády ....

8 3
možnosti

R73a53d90e44k 82J17a46r83o65š

21. 9. 2016 20:21

Podmínečná karma. Vcelku obecný souhlas, Babiše, ale zejména Krnáčovou a Pelikána bytostně intuitivně "nemusím". Ovšem s tou TV ANO je to trochu fikce - respektive platilo by v případě, že by existoval jen jediný mediální TV kanál, resp. stanice. Ovše,TV, Radio, neřkuli noviny či web si může pořídit prakticky každý (pokud má dostatečné finance) a o nějakém monopolu informací se nedá mluvit. Co brání stranám jako ODS, KDÚ-ČSL, ČSSD aj. si pořídit alespoň stranické noviny nebo web...

3 0
možnosti
Foto

Berte to třeba tak, že by mohl někdo koupit tu nejsledovanější televizi, stejně jako se dá koupit nejposlouchanější radio ;-)

Jinak, díky za reakci

1 1
možnosti

Vynikající pohled na současnost v Česku a na závěr silný odkaz opozici.

2 1
možnosti