Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Karma. Ale jinak. Diky Bohu za pana Nemce. Vzpomente si jaka tu bez nej byla, po odchodu Jiriho servera Hrebenara nuda. Tak tu je alespon nekdo, kdo dokaze rozesmat, pobavit a kdo svym psanim ukazuje tem, kdo snad jeste nemaji jasno, co to je zrudnost komunismu a jeho prisluhovacu.

12 0
možnosti
Foto

Koniášský fanatismus, donášení, katolické kádrování a latentní sklony k podrazáctví - to je právě to, čím jsou někteří fanatičtí stoupenci kléru pověstní. Jinak to jsou dobří kluci a nic proti nim nemám R^

1 8
možnosti
Foto

Aniž bych se chtěl toho pána zastávat...tak to, co popisuješ jako rychlý kariérní postup...není kariérní postup, ale spíše pád ... obvykle se v těch letech stejně jako jako MNO tak na MV na výuku do školy lidi...odklízeli...kvůli průšvihu :) Nebo ze zdravotních důvodů ...nebo z jiných osobních důvodů, ale kariérní postup to nebyl :)

2 0
možnosti
MT

Prilis dlouhe. Nemuzete to zkratit do dvou az tri odstavcu ?

0 0
možnosti
Foto

Já se ani hlásit nemusím za nepřítele, já už tam jsem. Jaksi automaticky. Z povahy věci: "kdo není s námi, je proti nám!"R^

8 0
možnosti
MK

Když on té má emeritní Němec těžké. Jeho oblíbený socialismus všude zkrachoval,dokonce i na Kubě pomalu pouští uzdu, v Číně se komouši drží jen politicky, jinak tvrdý kapitalismus a tak zůstává jen KLDR. Jenže tam na to mají vlastní lidi :-)

7 2
možnosti

A82l86o31i33s 52Š24í56m34a

1. 2. 2014 22:46

Tak jsou již u moci nebo nejsou ? Autor má v tom zmatek.  A třídní nepřítel bude, ale musí to být persona, ne tajtrlík.

2 2
možnosti
MM

Inu, pane Oulický, zřejmě budete prolustrován. Tím pan emeritní běžně hrozí oponentům. Holt pendrekáři se nezapřou.

9 0
možnosti
ZU

Je mi vás líto,vy nejste třídní nepřítel,vy jste hlupák"Přeji vám hodně ůspěchů v osobním životě,ale diskutujte jen se sobě rovnými(myslím duševním základem).Děkuji.

2 9
možnosti
Foto

Vy jste laskavost sama. ;-)

4 0
možnosti
Foto

Já bych se tedy klidně přihlásil. Ale s ohledem na nejasnost KOMU bych byl nepřítelem a tudíž koho přítelem, tak s tím přihlášením radši počkám.

Abych pak najednou nebyl něčí partajník a nebo spolupracovník. :-P

1 0
možnosti
MM

Inu, jak politik nemá třídního nepřítele, ztrácí body. Je to transparentně vidno u Sobotky, kdy mu ODS a TOP09 skončily v opozici. Zato Kalousek si našel třídního nepřítele velmi rychle. Tak, máte recht, nikam nevstupujte. Onehdá mne taky lákala jedna politická strana a s díky jsem pro nezralost odmítl.

1 2
možnosti
DK

D62a65v53i29d 11K35r55á87l

1. 2. 2014 22:23

chtěl bych mít tvé starosti a rockefellerovy peníze;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....