Diskuse

Církev uctí památku zavražděného kněze a ... média mlčí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak v naší blízkosti zvonil celých 15 minut kostel sv.Markéty v Břevnově. Škoda, že jsem neslyšela kostely ze všech stran znít v unisonu... Přátelé, nejde primárně o církev. Jde o to, že každý z nás se má bránit svými výrazovými prostředky a tento je společný církvi i laikům. Je to něco jako "JSME SPOLU A NEDÁME SE".

0 0
možnosti

Zpráva o této akci byla na iDnes dnes,tedy 2.srpna.55 přečtení...to co dělá církev lidi moc nezajímá,proč taky?Drtivá většina obyvatel Česka jsou ateisté.Nějak jste se zapomněl zmínit,že mše za zavražděného kněze se na místě zločinu zučastnilo i sto muslimu.To je od francouzské církve hezké gesto,využít tento zločin k protimuslimské hysterii je to nejhorší co se dá udělat. Doufám,že si při modlení vzpomenete i na moudrá slova papeže Františka...

0 2
možnosti

Asi jsem to nepochopil. Proč mluvíte o protimuslimské hysterii v souvislosti s tím, že se mše zúčastnilo 100 muslimů?!?

0 0
možnosti
Foto

Už byl napaden další. Kam ten svět spěje?

3 0
možnosti
Foto

Vracel jsem se včera autem domů z dovolené a neměl jsem možnost sledovat televizi Noe. Radiožurnál co půl hodiny vysílal zprávy o všem možném / o doslova každé pitomosti /a v době mezi 12.00 a 15.00 hod ani jednou nezmínil, že se v Krakově sešlo více jak 1,5 milionu mladých lidí na mši s Otcem Františkem, a to aby třeba řekl cosi podstatného z jeho projevu.

Zato vím, kdo netrefil bránu ve fotbale.....

8 0
možnosti

a zminili se o tom teroristovi ktereho chytli na letisti v Praze a miril prave na ten sraz katoliku?

1 0
možnosti

Tak zítra ve 3 si vezmu auto a objedu dva nejbližší kostely. Pokud nebudou zvonit, tak mne to naštve a budu se dožadovat vysvětlení.

0 1
možnosti
Foto

Je to výzva, paní Milano, není to nařízení.

Existují místa, která nemají svého zvoníka a nemají zvony na elektrický pohon. Ale, samozřejmě, můžete se pak dotázat duchovního správce příslušného kostela, proč nezvonil. V tom Vám nikdo nebrání.

5 0
možnosti

Uz jsem si vsiml hodne zprav ktere meinstreem media umyslne nezverejnuji. Uz to je skoro to same jako bych cetl Rude Pravo, poslouchal socialisticke zpravy a informace hledal na Svobodne Evrope nebo Hlasu Ameriky.

9 0
možnosti

Komunističtí novináři se cenzurovali, aby jejich zprávy byly v souladu s politikou KSČ, dnešní novináři se cenzurují, aby jejich zprávy byly v souladu s politikou EU

7 1
možnosti

Za to kdyby někdo zavraždil imama, tak nejenže vy propukly islámské nepokoje, ale také bychom to měli každý den na talíři jako znak rasismu, xenofobie apod. a kdyby muslimové uctili jeho smrt, tak by to viselo všude a katolický týdeník by se orámoval do černého

11 0
možnosti
Foto

Chce to více křesťanské pokory. Uctění panátky je komorní, soukromý akt, jen hysterik k něčemu takovému potřebuje média

2 12
možnosti

Díky za připomenutí. R^

7 0
možnosti